Monday, June 6, 2011

nak kemana sebenarnya ni...?

sidai kain malam2 kt balkoni dapur belakang rumah.
menghadap (jalan raya)x2 yang sesak dan bising- jalan bawah dan fly-over.

kemana semua orang nak cepat-cepat ni.apa yang mereka kejar-kejar.

umph.apa sebenarnya yang semua orang nak kejar-kejar dalam hidup ni.
akhirnya apa yg kita nak?

apa yang aku nak?



(berangan nk snap gambar traffic belakang rumah with my own android.or iphone. dah2. urm kat syurga mesti ada gadget yg lagi tersangat paling canggih, of course this one i googled- cairo's terrifying traffic,so it's still ok!)

ps - rasanya semua org pun dapat rasakan betapa mingu2 exam ni blogging mood barulah nak datang.it's either your book,or your laptop.

2 comments:

  1. Kalau macam tu kena exam sepanjang tahun lah nak kasi blog slalu diupdate ;)

    ReplyDelete
  2. enti tu pegi reopen ur pagelah!

    ReplyDelete