Saturday, April 23, 2011

shopping!

gambar sekadar hiasan.

5 hari cuti.

1st day activity - senam pagi, pergi tengok forum (cari2 motivasi sedikit biar rajin study...!) last2 panel tu ingatkan umat Islam perlu ingat dan rasa beruntung becuz we have the best source of motivation in the world-AlQuran..urm..rasa malu pulak dengan diri sendiri =_=...Lepas habis dengar forum+ceramah, perasaan nak balik rumah macam tak muncul pulak,yang ada perasaan nak pergi shopping,oh bahaya2,nature seorang perempuan yg suka shopping (urm tapi orang lelaki pun boleh tahan jugak..)..ok takpe yg penting beringat n sederhana eh,hurm dapatlah satu purse alhamdulillah...(tersenarai dalam keperluan insyaALLAH bukan kehendak) heh

2nd day - indoor activity (baca : bedroom)

3rd day - ?
4th day - ?
5th day - ?

Dah ada plan sendiri,kalau hidup ni tak menemui secret deadlinenya lagi,dapatlah buat insyaALLAH..

reality of life..
perumpaan diberikan task atau kena siapkan proposal,mesti nak buat elok2 dan submit sebelum deadline,dan deadline tu pasti dah ditetapkan tarikhnya,

tapi hidup ni...ALLAH rahsiakan deadlinenya....boleh jadi sekejap lagi...boleh jadi lama lagi

Astaghfirullah....Tiada kekuatan melainkan dari DIA.

No comments:

Post a Comment